keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Yogyakarta

Pari viikkoa sitten tuli käytyä Keski-Jaavalla Yogyakartassa. Jogja oli aika erilainen kuin muut Indonesian kohteet, joissa on tullut vierailtua, erityisesti huijauskeinot on hiottu vimpan päälle ja koko homma perustuu taidekulttuurin ympärille. Lähestulkoon kaikki ihmiset pyytävät tulemaan taidenäyttelyyn jossa on vain tänään maan kuuluisimmat Batik-taiteilijat.. Batik on kankaalle tehtävää näpertelyä jossa saadaan erilaisia kuvia ja värejä ja lopulta huikea taideteos. Kukaan ei kuitenkaan tyrkytä mitään, vaan siksi ehkä gallerioihin onkin helppo mennä sisään ja ihmeen kaupalla moni tulee ostaneeksi jotain. 

Taiteen lisäksi Jogjasta löytyi hienoja temppeleitä ja paljon kerjäläisiä. Itse kaupunki oli aika nopeasti nähty, parin päivän visiitti oli olihan sopiva. 










Indonesian vaakuna

Taman Sari ja sulttaanin kylpylä

Perus katukuvaa Indonesiasta, vastaavia katuja on Balilla pilvin pimein -hevoset

"Menisköhän tossa hyvä oikoreitti?" -"Menis"

"Helloo mister, photo photo photo!" Pakkohan se oli ottaa :)
Apple-faneille vielä viimeisin tieto, kyllä! iWatch on saapunut markkinoille! Varmistettiin vielä myyjältä että onko tämä nyt se, kyllä on. Hyvältä näyttää, mutta hyllyyn jäi.

Auringonnousu Borobudurin viereiseltä kukkulalta

Tulivuoresta tuprutti höyryä

Riisipelto Jaavalla aamu-usvassa. Piti pyytää meidän autokuskia, Jamesia, pysäyttämään kuvien ottamista varten. 

Näkymiä Borobudurin huipulta



Prambanan

Tehdään työtä käskettyä



Raftingiä Elo-riverissä

Näin ne veneet kuskataan oikeaoppisesti

Kuinka mukavaa onkaan palata kotiin kun siivoja on pistänyt pommin jäljiltä olleen huoneen vimpan päälle. Pian tulee aika jättää kunnon tippi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti